Tarieven

Op maandag en woensdag werk ik in het Dierenziekenhuis Oldenzaal. Op vrijdag werk ik bij Dominique Frohoff in Enschede. Hieronder staan de tarieven die ik hanteer. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

Hond

Type behandelingPrijs
Intake / onderzoek / behandeling€70,-
Consult met hydrotherapie€75,-
Sessie hydrotrainer€50,-
Lasertherapie maximaal 15 minuten€30,-
Lasertherapie maximaal 25 minuten€40,-

Paard

Type behandelingPrijs
Intake / onderzoek€80,-
Behandeling€70,-

Reiskosten

Voor een behandeling aan huis reken ik een reiskosten toeslag. Het is een toeslag die éénmalig wordt berekend per bezoek. Bij het behandelen van meerdere dieren op één locatie kunnen deze reiskosten dus worden gedeeld.

ZoneReiskosten toeslag
0-15 km€ 0,-
15-30 km€10,-
30-45 km€15,-
45-60 km€20,-
60-75 km€25,-
75-90 km€30,-
90-105 km€35,-

Betaling

Er kan bij mij gepast contant of per pin betaald worden na de behandeling. Mocht u graag een factuur ontvangen, kunt u dit bij mij aangeven. 

Annulering

Een afspraak gelieve minimaal 24 uur van te voren afzeggen. Indien dit niet gebeurt, ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Behandelvoorwaarden

Dieren dienen schoon en droog aangeleverd te worden voor een behandeling. In het geval van de hond is het raadzaam deze van te voren even kort uit te  laten.

Hou er rekening mee dat er na een behandeling een paar dagen rust in acht genomen moet worden. Plan deze dus niet vlak voor een wedstrijd of belangrijke training.

Het is handig voldoende ruimte te hebben voor het onderzoek en de behandeling van het paard, en rust en ruimte waar het paard (in het licht) gemonsterd en gelongeerd kan worden.