Over Inge

Inge en Ziva

Al van jongs af aan wist ik dat ik later graag met dieren wilde gaan werken. Toen ik ontdekte dat dierfysiotherapie een specialisatie van humaan fysiotherapie was, wist ik dat deze studie mij op het lijf geschreven was.

Met het uiteindelijke doel om dierenfysiotherapeut te worden ging ik fysiotherapie studeren. Na het afronden van die studie ben ik eerst aan de slag gegaan om ervaring op te doen als humaan fysiotherapeut. Na jaren met plezier mensen geholpen te hebben wilde ik verder op het carrièrepad dat ik als meisje al had uitgedacht.

Sinds ik de studie dierfysiotherapie in Barneveld heb afgerond, mag ik mijzelf dierenfysiotherapeut noemen. Vervolgens heb ik de opleiding veterinaire chiropractie afgerond. Een aanvulling waar ik nog steeds heel blij mee ben.

Ik ben als ZZP’er in Dierenziekenhuis Oldenzaal gestart. Vrij snel kwam daar de locatie van Dominique Frohoff in Enschede bij. Na een aantal jaren met veel plezier te hebben samengewerkt met Dominique Frohoff, ben ik sinds haar verhuizing werkzaam op locaties in Oldenzaal, Hengelo en Haaksbergen.

Buiten werktijd geniet ik van mijn hond Ziva. Zij is een Toller, voluit wordt het ras Nova Scotia Duck Tolling Retriever genoemd, een ras dat mij na aan het hart ligt. Ook breng ik graag tijd door met mijn gezin.